ons menu

Al onze traditionele gerechten zijn bereid met pure, verse ingrediënten. Buiten de kaart om bieden we een wisselend Menu van de Chef en bijzondere specials, afhankelijk van het seizoen.

Wijnproeverij en wijnmakersdiner/lunch op 6 oktober. Meer info en menu…

Aperitivo Villani – Mix van onze borrelhappen voor 2 personen28,50
Gamberi alla griglia – Gegrilde gamba’s – 5 stuks14,50
Tagliere di salumi e formaggi – Plateau met diverse Italiaanse vleeswaren en kazen19,50
Tagliere di salumi – Plateau met diverse dun gesneden Italiaanse vleeswaren met brood16,50
Tagliere di formaggi – Plateau met diverse Italiaanse kazen, brood en confi ture18,00
Bruschetta pomodoro basilico – Bruschetta met tomaat, basilicum en knofl ook – 3 stuks7,50
Bruschetta con crema di burrata e prosciutto crudo – Bruschetta met burrata en Parmaham – 3 stuks9,75
Melanzana fritta – Gefrituurde aubergine met gezouten ricotta7,50
Calamari fritti con aïoli mayonaise – Calamari met knofl ookmayonaise12,50
Olive Siciliane – Siciliaanse olijven met pit5,50
Parmigiano e aceto balsamico – Blokjes Parmezaanse kaas met aceto balsamico8,00
Brood – Met olijfolie en aceto balsamico5,00
Bitterballen – Met mosterd – 6 stuks8,00
Kaasstengels – Van oude kaas met chilisaus – 6 stuks8,00
Mini loempia’s – Met chilisaus – 8 stuks8,00
Focaccia – Focaccia Bruschetta met burrata12,50

Al onze soepen worden geserveerd met huisgemaakt brood
Zuppa di pomodoro – Huisgemaakte tomatensoep9,50
Zuppa di pesce – Rijkgevulde vissoep16,50
Soep van de dag9,50

Insalata Caprese -Tomaat, mozzarella, basilicum en olijfolie14,50
Verdure grigliate – Salade met gegrilde groente en pesto14,50
Insalata prosciutto crudo – Salade met Parmaham en buff elmozzarell16,50
Insalata L’Aff umicato – Salade met gerookte zalm, kappertjes, peterselie, sjalotten en citroen16,50

Carpaccio – Carpaccio van rund, pijnboompitten, kappertjes en rucola – Supplement: truffelsaus € 2,509,75
Vitello Tonnato – Kalfsvlees, tonijnmayonaise, kappertjes en rucola9,75
L’Aff umicato – Gerookte zalm, kappertjes, sjalotten en bieslook9,75
Gorgonzola – Peer, walnoten en honing9,75
Caprese – Mozzarella, tomaat en basilicum9,75
Parmaham – Parmaham, rucola en olijfolie9,75

Dit menu wordt door de Chef samengesteld. De gastheer of gastvrouw geeft aan tafel een toelichting.
2-gangen menu – Voor- en hoofdgerecht.24,50

Dit menu wordt door de Chef samengesteld. De gastheer of gastvrouw geeft aan tafel een toelichting.
3-gangen menu39,50
4-gangen menu49,50
5-gangen menu59,50

Antipasto Villani – Een mix van onze voorgerechten voor 2 personen39,50
Carpaccio Cirpriani – Carpaccio van rund, pijnboompitten, kappertjes, rucola en truffelmayonaise18,50
Vitello Tonnato- Kalfsvlees, tonijnmayonaise, kappertjes en rucola18,50
Peperonata – Geroosterde paprika, tomaat, basilicum en burrata16,50
Fonduta di pecorino – Souff lé van pecorino, truff el, pancetta en gepocheerd ei19,50
Tartare di tonno – Tartaar van tonijn, zwarte rijst en dressing van rood fruit19,50
Zuppa di pomodoro – Huisgemaakte tomatensoep9,50
Zuppa di pesce – Rijkgevulde vissoep16,50
Soep van de dag9,50

Linguine verde – Met verse ricotta en zongedroogde tomaat19,50
Ravioli – Van aardappel, munt, pecorino, moscardini en carasau22,50
Rigatone – All’amatrician19,50
Fregola Frutti di mare – Fregola met zeevruchten24,50
Linguine – Met bisque en dun gesneden coquille24,50
Spaghetti bambino12,50

Ossobuco – Kalfsschenkel in kruidige tomatensaus met groenten van de dag26,50
Brasato – Sukade op lage temperatuur gegaard met rode wijn jus26,50

Sogliola al cartoccio – Tongschar en papillotte met aardappelgnocchi, broccoli, venkel, tomaat en olijfolie26,50
Tonno – Tonijn in groene kruidenkorst met crème van artisjok, Hollandse garnalen en een lichte dressing van kal28,50

Friet met mayonaise5,00
Aardappels uit de oven5,00
Gemengde salade5,00
Gemengde groenten5,00
Groene salade4,50

Pizza uit onze steenoven die de Napolitaanse traditie weerspiegelt; zacht, licht en dun met een hoge rand. Kwaliteiten verkregen door het lange rijzen van 48 uur, door de uitstekende kwaliteit van de grondstoffen en natuurlijk door de liefde en passie van onze pizzabakker.
LE CLASSISCHE
Marinara – Tomaat, oregano en knofl ook olie11,50
Focaccia – Focaccia Bruschetta met burrata12,50
Margherita – Tomaat, mozzarella en basilicum12,50
Napoli -Tomaat, mozzarella, ansjovis, kappertjes en oregano16,50
Diavola – Tomaat, mozzarella en pikante salami16,50
Prosciutto e funghi – Tomaat, mozzarella, achterham en champignons16,50
Quattro stagioni – Tomaat, mozzarella, champignons, achterham, artisjokharten en olijven16,50
Quattro formaggi – Mozzarella, gorgonzola, taleggio en Parmezaanse kaas16,50
Vegetariana – Tomaat, mozzarella, aubergine, courgette en paprika16,50
Pugliese – Tomaat, mozzarella, tonijn, ui, olijven en kappertjes16,50
Frutti di mare -Tomaat, zeevruchten, gamba’s, knofl ookolie18,50
Giuliano – Tomaat en mozzarella10,00
LE GOURMET
Villani – Tomaat, mozzarella, Parmaham, cherrytomaten, rucola en Parmezaanse kaas19,50
Mediterranea – Buff elmozzarella, gamba’s, courgette en basilicum19,50
Tartufata – Mozzarella, Parmaham, champignons, zongedroogde tomaten en gevulde rand met ricotta en truffel22,50

Tiramisu9,50
Proeverij van Chocolade9,50
Huisgemaakte Mille Feuille van Pistache9,50
Cannolo Siciliano – Villani style Ricotta, amandelen en sinaasappel9,50
Selectie kazen18,00
Kinderijsje naar keuze2,50

Diëten, Allergiën of andere uitzonderingen? Vraag ons naar de allergenenkaart