ons menu
Al onze traditionele gerechten zijn bereid met pure, verse ingrediënten. Buiten de kaart om bieden we een wisselend Menu van de Chef en bijzondere specials, afhankelijk van het seizoen.
Wijnproeverij en wijnmakersdiner/lunch op 6 oktober. Meer info en menu…
Aperitivo Villani – Mix van onze borrelhappen voor 2 personen | 28,50 |
Gamberi alla griglia – Gegrilde gamba’s – 5 stuks | 14,50 |
Tagliere di salumi e formaggi – Plateau met diverse Italiaanse vleeswaren en kazen | 19,50 |
Tagliere di salumi – Plateau met diverse dun gesneden Italiaanse vleeswaren met brood | 16,50 |
Tagliere di formaggi – Plateau met diverse Italiaanse kazen, brood en confi ture | 18,00 |
Bruschetta pomodoro basilico – Bruschetta met tomaat, basilicum en knofl ook – 3 stuks | 7,50 |
Bruschetta con crema di burrata e prosciutto crudo – Bruschetta met burrata en Parmaham – 3 stuks | 9,75 |
Melanzana fritta – Gefrituurde aubergine met gezouten ricotta | 7,50 |
Calamari fritti con aïoli mayonaise – Calamari met knofl ookmayonaise | 12,50 |
Olive Siciliane – Siciliaanse olijven met pit | 5,50 |
Parmigiano e aceto balsamico – Blokjes Parmezaanse kaas met aceto balsamico | 8,00 |
Brood – Met olijfolie en aceto balsamico | 5,00 |
Bitterballen – Met mosterd – 6 stuks | 8,00 |
Kaasstengels – Van oude kaas met chilisaus – 6 stuks | 8,00 |
Mini loempia’s – Met chilisaus – 8 stuks | 8,00 |
Focaccia – Focaccia Bruschetta met burrata | 12,50 |
Al onze soepen worden geserveerd met huisgemaakt brood | |
Zuppa di pomodoro – Huisgemaakte tomatensoep | 9,50 |
Zuppa di pesce – Rijkgevulde vissoep | 16,50 |
Soep van de dag | 9,50 |
Insalata Caprese -Tomaat, mozzarella, basilicum en olijfolie | 14,50 |
Verdure grigliate – Salade met gegrilde groente en pesto | 14,50 |
Insalata prosciutto crudo – Salade met Parmaham en buff elmozzarell | 16,50 |
Insalata L’Aff umicato – Salade met gerookte zalm, kappertjes, peterselie, sjalotten en citroen | 16,50 |
Carpaccio – Carpaccio van rund, pijnboompitten, kappertjes en rucola – Supplement: truffelsaus € 2,50 | 9,75 |
Vitello Tonnato – Kalfsvlees, tonijnmayonaise, kappertjes en rucola | 9,75 |
L’Aff umicato – Gerookte zalm, kappertjes, sjalotten en bieslook | 9,75 |
Gorgonzola – Peer, walnoten en honing | 9,75 |
Caprese – Mozzarella, tomaat en basilicum | 9,75 |
Parmaham – Parmaham, rucola en olijfolie | 9,75 |
Dit menu wordt door de Chef samengesteld. De gastheer of gastvrouw geeft aan tafel een toelichting. | |
2-gangen menu – Voor- en hoofdgerecht. | 24,50 |
Dit menu wordt door de Chef samengesteld. De gastheer of gastvrouw geeft aan tafel een toelichting. | |
3-gangen menu | 39,50 |
4-gangen menu | 49,50 |
5-gangen menu | 59,50 |
Antipasto Villani – Een mix van onze voorgerechten voor 2 personen | 39,50 |
Carpaccio Cirpriani – Carpaccio van rund, pijnboompitten, kappertjes, rucola en truffelmayonaise | 18,50 |
Vitello Tonnato- Kalfsvlees, tonijnmayonaise, kappertjes en rucola | 18,50 |
Peperonata – Geroosterde paprika, tomaat, basilicum en burrata | 16,50 |
Fonduta di pecorino – Souff lé van pecorino, truff el, pancetta en gepocheerd ei | 19,50 |
Tartare di tonno – Tartaar van tonijn, zwarte rijst en dressing van rood fruit | 19,50 |
Zuppa di pomodoro – Huisgemaakte tomatensoep | 9,50 |
Zuppa di pesce – Rijkgevulde vissoep | 16,50 |
Soep van de dag | 9,50 |
Linguine verde – Met verse ricotta en zongedroogde tomaat | 19,50 |
Ravioli – Van aardappel, munt, pecorino, moscardini en carasau | 22,50 |
Rigatone – All’amatrician | 19,50 |
Fregola Frutti di mare – Fregola met zeevruchten | 24,50 |
Linguine – Met bisque en dun gesneden coquille | 24,50 |
Spaghetti bambino | 12,50 |
Ossobuco – Kalfsschenkel in kruidige tomatensaus met groenten van de dag | 26,50 |
Brasato – Sukade op lage temperatuur gegaard met rode wijn jus | 26,50 |
Sogliola al cartoccio – Tongschar en papillotte met aardappelgnocchi, broccoli, venkel, tomaat en olijfolie | 26,50 | |
Tonno – Tonijn in groene kruidenkorst met crème van artisjok, Hollandse garnalen en een lichte dressing van kal | 28,50 | |
Friet met mayonaise | 5,00 |
Aardappels uit de oven | 5,00 |
Gemengde salade | 5,00 |
Gemengde groenten | 5,00 |
Groene salade | 4,50 |
Pizza uit onze steenoven die de Napolitaanse traditie weerspiegelt; zacht, licht en dun met een hoge rand. Kwaliteiten verkregen door het lange rijzen van 48 uur, door de uitstekende kwaliteit van de grondstoffen en natuurlijk door de liefde en passie van onze pizzabakker. | |
LE CLASSISCHE | |
Marinara – Tomaat, oregano en knofl ook olie | 11,50 |
Focaccia – Focaccia Bruschetta met burrata | 12,50 |
Margherita – Tomaat, mozzarella en basilicum | 12,50 |
Napoli -Tomaat, mozzarella, ansjovis, kappertjes en oregano | 16,50 |
Diavola – Tomaat, mozzarella en pikante salami | 16,50 |
Prosciutto e funghi – Tomaat, mozzarella, achterham en champignons | 16,50 |
Quattro stagioni – Tomaat, mozzarella, champignons, achterham, artisjokharten en olijven | 16,50 |
Quattro formaggi – Mozzarella, gorgonzola, taleggio en Parmezaanse kaas | 16,50 |
Vegetariana – Tomaat, mozzarella, aubergine, courgette en paprika | 16,50 |
Pugliese – Tomaat, mozzarella, tonijn, ui, olijven en kappertjes | 16,50 |
Frutti di mare -Tomaat, zeevruchten, gamba’s, knofl ookolie | 18,50 |
Giuliano – Tomaat en mozzarella | 10,00 |
LE GOURMET | |
Villani – Tomaat, mozzarella, Parmaham, cherrytomaten, rucola en Parmezaanse kaas | 19,50 |
Mediterranea – Buff elmozzarella, gamba’s, courgette en basilicum | 19,50 |
Tartufata – Mozzarella, Parmaham, champignons, zongedroogde tomaten en gevulde rand met ricotta en truffel | 22,50 |
Tiramisu | 9,50 |
Proeverij van Chocolade | 9,50 |
Huisgemaakte Mille Feuille van Pistache | 9,50 |
Cannolo Siciliano – Villani style Ricotta, amandelen en sinaasappel | 9,50 |
Selectie kazen | 18,00 |
Kinderijsje naar keuze | 2,50 |
Diëten, Allergiën of andere uitzonderingen? Vraag ons naar de allergenenkaart